HolnapUtán Projekt: az alkotók 1.

 

A HolnapUtán Projekt a kolozsvári BBTE-n tanuló alkotói:

porte
Világegyetem, Tejútrendeszer, Föld, Európa, Románia, Erdély, Kolozsvár, Györgyfalvi-negyed, Densușianu 13, első emelet. Itt lakom, bár október óta több időt töltök a kolozsvári színi egyetem fekete falai között. Első éves vagyok, tele játékkedvel és szeretem az új tapasztalatokat. Ezért is jelentkeztem a workshopra. Na meg azért mert jó színházzal foglalkozni, legyen az Csehov, Ibsen vagy akár mi magunk. Szacsvai István.

13141063_1038766076192344_737336429_nHa a tükörbe nézek akkor egy kék szemű, szőkésbarna hajú, 170 cm magas vékonyka lányt látok, aztán ha jobban figyelem magam, akkor egy olyan lány áll előttem, aki más. Nem egészen ilyen. A neve Fekete Edda, Kolozsváron első éves egyetemista, színészmesterséget tanul, kalandvágyó, szeret olvasni,filmet/sorozatot nézni,szeret túrázni,kirándulni,biciklizni,szereti az újat,a régit,szereti a zenét a dallamokat,a táncot,a koncerteket,táborokat,fesztiválokat,szereti az eső utáni illatot,a csokoládét,szeret tanulni, szeret tartalmasat beszélgetni,szereti,ha egy illatról vagy zenéről eszébe jut egy emlék,egy ember,egy életérzés és nagyon szeret alkotni, játszani.


dotti
Balogh Dorottya vagyok, kíváncsi vagyok. Mert enélkül mi értelme? Rá szeretnék csodálkozni a világra és arra ami én vagyok vagy nem vagyok benne. Kipróbálni magam. Adni is és kapni is. Azt hiszem emiatt vagyok egyáltalán itt és most, ezért vagyok Kolozsváron harmadéves színészhallgató. Szeretnék menni-nézni-csinálni, csak legyen mit; de az ugye mindig van. És most is van, én pedig megyek. Hálásan, nyitottan.

14633631_1133361553377011_2456085179671603076_o.jpg
Vári Vivien vagyok, harmadéves színészhallgató a BBTE-n, Kolozsváron. Barna szem, nyitottság, mozgásszínház, bábszínház. Játék. Játékosság. Az Éjszaka a színházban projektben már részt vettem, kíváncsian várom, hogy hogyan alakul majd ez a munka a HolnapUtán Fesztiválon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s