Szigligeti Nyári Esték

Bár az új évadra még várnunk kell, a színház gondoskodik arról, hogy augusztusban se maradjunk előadások nélkül.

Nyári Musical és Operett Gála címmel a legnépszerűbb musical- és operettslágerekből kaphatnak ízelítőt az említett műfajok kedvelői augusztus 28-án, szerdán 20 órától a nagyváradi színházban.

A Szigligeti Nyári Esték keretében sorra kerülő gálaesten elhangzanak dalok többek között az Operaház Fantomja, azEvita, a Grease, Jézus Krisztus Szupersztár, Nyomorultak, a My Fair Lady, A Szépség és a Szörnyeteg, Miss Saigon, Romeó és Júlia, Mozart, az Elisabeth, a Made in Hungária című musicalekből, illetve a Csárdáskirálynő, aMarica grófnő, A cirkuszhercegnő, a  Mária főhadnagy, a Lili bárónő című operettekből. A gálaesten népszerű magyarországi előadók (többek között a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Budapesti Operettszínház művészei) lépnek fel: Miller Zoltán, Mahó Andrea, Baranyai Annamária, Egyházi Géza, Szendy Szilvi és Peller Károly.

Az előadásra jegyeket augusztus 1–13. között a színház titkárságán lehet váltani, augusztus 14-étől a pénztárban, nyitvatartási rend szerint: keddtől péntekig 10–15 óra között, illetve egy órával az előadások előtt. Jegyárak: 40 (központi páholyok), 30 (zsöllye, oldalpáholyok), illetve 20 lej (erkély).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s