Bemutatkoznak a szöcskék!

894666_604362686243210_2138025401_o

A nevem Kanalas Brigitta, Nagyváradon születtem és Biharpüspökiben élek a szüleimmel és a nálam öt évvel idősebb bátyámmal. A Mihai Eminescu Főgimnázium filológia osztályába járok, és ősztől végzős diák leszek.

Az önkéntességet a Csongor és Tünde után kezdtem, valamikor 2012 februárjában, és azóta aktív tagja vagyok a közösségnek. Nagyon szeretek segíteni, amiben csak tudok, de mégis a ruhatározás a kedvencem. Rengeteg előadáson, és több fesztiválon vettem részt, mint segítő önkéntes. Volt alkalmam részt venni egy kiszálláson, Udvarhelyen, ahol a társulat az egyik kedvenc előadásom játszotta, a Jelenetek egy kivégzésbőlt.

Mindig közel állt hozzám a színház, és már az általános iskolában rendszeres vendég voltam az előadásokon. Az igazi nagy szerelem azonban a Csongor és Tünde című előadás munkálatai alatt történt meg. A Színház az Iskolában, Iskola a Színházban program keretein belül részt vettem a castingon, és szerepet kaptad az előadásban. Nagyon izgalmas volt a próbafolyamat, rengeteg dolgot tanultam, és teljesen beleszerettem a színház világába. Tóth Tünde színésznő készítette fel a csoportukat

Nagyon a szívemhez nőtt ez a közösség, és elhatároztam, hogy a továbbiakban is színházzal akarok foglalkozni, ezért az érettségi után színjátszást szeretnék tanulni.nkat.  Nem volt kérdés számomra, hogy a következő programban is részt akarok venni. Karinthy Ferenc Gellérthegyi álmok című színművének és Örkény István egyperceseinek a felhasználásával készült a következő darab, amelyben már egyetemisták is megmutathatták a tehetségüket. Az Álmok próbái alatt Hunyadi István és Kocsis Gyula segítette a csoportom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s