Bemutatkoznak a szöcskék!

A Szigligeti Színház 2011 őszén hirdette meg önkéntességi programját, amelynek kezdetben hat lelkes tagja volt: Darvas Szinti, Duna Orsi, Fekete Ági, Vári Vivi, Varga Krisztina és Bíró Árpi. Az Elsők jelentkezése óta sok víz lefolyt a Körösön, mi azonban még mindig itt vagyunk (hellyel-közzel), vidáman lelkesen.

Voltam már elnök a diáktanácsban, Mirigy a Csongor és Tündében (2012), diák az Eminescuban, álmaimban színész, rendező, mások álmaiban politikus, agysebész vagy lelkész, jelenleg kolozsvári egyetemista (önálló magyar, illetve kommunikáció szakokon) – mégis mindvégig BíróÁrpi maradtam. Állítólag sokan ismernek, s ez jó, mert szeretem, ha sokan ismernek.  Amikor éppen nem keresem a turistajeleket Nagyvárad és Kolozsvár között, előfordulok a blogomon (biroarpi.wordpress.com), mindenféle színházakban, kávézókban, könyvterekben, és néha kézjegyemmel látok el cikkeket a Játéktérben, Korunkban, stb.

Varga Krisztina több szállal kötődik a színházhoz, ezek közül az egyik számára legkedvesebb kötődés nyílván az önkéntesség. Jelenleg egyetemista a Sapientia EMTE Környezettudományok szakán, de amikor ideje engedi lelkesen beveti magát az előadások alatt.

Darvas Szintia közgazdásznak tanul Kolozsváron. Ritkán látjuk, de az önkéntes csoport alapítótagjaként tartjuk számon. Természetesen ő is figyelemmel kíséri a Szigligeti Társulat útját.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s